Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δωρεά $150.000 στην Ένωση “Μαζί Για Το Παιδί” από την Ελληνική Πρωτοβουλία

Η Ελληνική Πρωτοβουλία ανακοινώνει νέα δωρεά ύψους $150,000 στην Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί». Μέσω της νέας δωρεάς η Ελληνική Πρωτοβουλία στηρίζει το έργο της ένωσης, χρηματοδοτώντας  10 προγράμματα από τον Μάιο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018.

Στόχος της δωρεάς αυτής, είναι η παροχή απαραίτητης φροντίδας και υποστήριξης σε παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και αποτελεί μέρος των δράσεων της Ελληνικής Πρωτοβουλίας ενάντια στις συνέπειες της συνεχιζόμενης κοινωνικό-οικονομικής κρίσης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ήδη, από τον  Ιανουάριο του 2014 έως και τον Οκτώβριο του 2016, μέσω των δωρεών της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στην Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί», έχουν υλοποιηθεί συνολικά 21 προγράμματα στηρίζοντας μέσω αυτών 40.547 παιδιά και 27.775 οικογένειες. Τα προγράμματα που υλοποιούνται από το «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη του στηρίζουν δράσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας, την  ανακούφιση της αρρώστιας, την υποστήριξη της  αναπηρίας και την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υποστήριξης σε παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Μιχάλης Πρίντζος, Διευθυντής Προγραμμάτων της Ελληνικής Πρωτοβουλίας δήλωσε:

«Η νέα μας δωρεά προς την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί», υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να στηρίζουμε οργανισμούς, των οποίων το έργο έχει θετικό αντίκτυπο. Είμαστε υπερήφανοι για τα έως τώρα αποτελέσματα της υποστήριξής μας προς την Ένωση και δηλώνουμε ξανά το παρόν έτσι ώστε να κάνουμε τη θετική διαφορά για ακόμα περισσότερα παιδιά και οικογένειες σε ανάγκη.»

 Ο Πρόεδρος του Μαζί για το Παιδί, κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής πρόσθεσε: «Η Ελληνική Πρωτοβουλία είναι σημαντικός συμπαραστάτης των προσπαθειών μας καθώς  έχει συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής περισσοτέρων από 40.000 παιδιών και των οικογενειών τους, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερα παιδιά.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις