Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H HotelBrain και η Calzedonia φέρνουν στην Ελλάδα το #GirlsGanginMykonos

Μετά την περσινή επιτυχία του #IntimissimiLovesSantorini project, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «η πιο δυνατή digital ενέργεια επικοινωνίας και προώθησης προορισμού και ξενοδοχείων που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας», συγκεντρώνοντας περί τα 30.000.000 views σε ένα 48ωρο, η HotelBrain επανέρχεται στη σύνδεση των ξενοδοχείων με τη μόδα –τις 2 από τις πιο δυνατές βιομηχανίες της νέας εποχής.

Αυτή τη φορά, συνεργάζεται με την Calzedonia στο #GirlsGanginMykonos project. Στο πλαίσιο της ενέργειας εννέα συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία υποδέχονται 13 διεθνείς bloggers, οι οποίες θα φωτογραφηθούν και θα βιντεοσκοπηθούν για τις ανάγκες της παγκόσμιας digital advertising campaign #GirlGang του ιταλικού fashion brand. Κάτω από την ομπρέλα του hashtag #GirlsGanginMykonos, οι εικόνες της Μυκόνου και της εμπειρίας της ελληνικής φιλοξενίας, αναμένεται να αγγίξουν δεκάδες εκατομμύρια χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ανά τον κόσμο.

Οι social media influencers που θα φιλοξενηθούν από τις 6 έως και τις 8 Ιουνίου στα συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία προέρχονται από τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Μεγ. Βρετανία και το Χονγκ Κονγκ, φέρνοντας μαζί τους τους περισσότερους από 10.000.000 followers.

Το #GirlsGanginMykonos project, θα μεταδίδεται παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκειά του, ζωντανά από τον επίσημο Instagram λογαριασμό της Calzedonia, ενώ θα προωθηθεί και από τα social media των συνεργατών, στα οποία είναι μέλη τα ξενοδοχεία, όπως για παράδειγμα, τα Small Luxury Hotels of the World και τα Preferred Hotels, πολλαπλασιάζοντας έτσι την επικοινωνιακή δύναμη της ενέργειας.

Τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η HotelBrain και τα οποία συμμετέχουν στο #GirlsGanginMykonos project είναι τα ακόλουθα:

Absolut

Archipelagos

Casa del Mar

Delight Boutique hotel

Dreambox Mykonos Suites

Kirini My Mykonos Retreat

My Mykonos Hotel

Mykonos No5

Mykonos Princess

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις