Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Insurtech στη πράξη από την Anytime και την BuyTheMile

H ασφαλιστική υπηρεσία online Anytime της Interamerican ανακοίνωσε τη προσφορά των νέων προγραμμάτων «Buy the Mile» τα οποία βασίζονται στα χιλιόμετρα που διανύει το όχημα σε ετήσια βάση.

Τα νέα προγράμματα προορίζονται για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που κάνουν μικρή χρήση κάθε χρόνο, ξεκινώντας από τα 3.000 χιλιόμετρα, αλλά και τη συχνότητα χρήσης των οχημάτων και με την ανάλογη κλιμάκωση μια και σε περίπτωση που το ασφαλισμένο αυτοκίνητο έχει διανύσει τα 3.000 χιλιόμετρα και χρειάζεται επιπλέον, ο οδηγός μπορεί να προσθέτει 2.000 χιλιόμετρα με 20 ευρώ.

Τα προγράμματα έχουν ετήσια διάρκεια, ακολουθώντας  τη λογική των υπολοίπων προγραμμάτων της Anytime (Basic, Economic, Value), καθώς και τις συμπληρωματικές καλύψεις της νομικής προστασίας και της θραύσης κρυστάλλων. Η ασφάλιση γίνεται απευθείας μέσω internet ή τηλεφωνικά.

OBDΓια να υλοποιηθεί η υπηρεσία ο πελάτης προμηθεύεται μια ειδική συσκευή τηλεματικής δωρεάν η οποία συνδέεται στη θύρα OBD του αυτοκινήτου και εκτός από τα χιλιόμετρα καταγράφεται και η θέση του με τα στοιχεία να διαγράφονται μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Φυσικά προσφέρεται και εφαρμογή στο Smartphone για τον έλεγχο όλων των στοιχείων της ασφάλισης και των χιλιομέτρων.

Η συσκευή προέρχεται από την εταιρεία Guardian Telematics ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία BuyTheMile ήταν στη λίστα των Παπαστράτος Startup/Scaleup Greece Awards 2017 αλλά και ότι προσφέρει μια αντίστοιχη υπηρεσία στην Κύπρο μέσω της ασφαλιστικής Altius Insurance.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις