Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία ΕΛ.ΠΕ. με Drops Laundry

Η εταιρεία Drops Laundry ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης της αλυσίδας, προχώρησε σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ) και το πρώτο καθαριστήριο Drops είναι έτοιμο να ανοίξει μέσα στο πρατήριο της ΒΡ την Αργυρούπολη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Drops Laundry Θεοδόσης Αλεξόπουλος δήλωσε: «Μετά τη διεύρυνση του δικτύου μας στην Κύπρο με 2 καταστήματα στην Λεμεσό, η ένταξη των καθαριστηρίων Drops Laundry στα πρατήρια BP αποτελεί για εμάς μια σπουδαία ευκαιρία αλλά και πρόκληση. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια στην Drops Laundry μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυό μας και να προσφέρουμε διαρκώς νέες καινοτόμες υπηρεσίες προς όφελος των πελατών μας».

Η Drops Laundry είναι μια Ελληνική αλυσίδα καθαριστηρίων η οποία παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού ιματισμού προς ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με γνώμονα την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, η αλυσίδα βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση εξελίσσοντας τη μεθοδολογία της, εκπαιδεύοντας το προσωπικό της, ενώ ταυτόχρονα επενδύει σε νέες τεχνολογίες ερευνώντας και δημιουργώντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Διαθέτει 19 καταστήματα στην Αττική και 2 στη Λεμεσό της Κύπρου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις