Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

NBG Business Seeds: Workshop για τις Startups του προγράμματος με στελέχη της Amazon

Για τρίτη χρονιά διοργανώθηκαν κλειστά εργαστήρια καθοδήγησης από στελέχη της Amazon σε Startups που συμμετέχουν στο πρόγραμμα NBG Business Seeds.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του προγράμματος στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εταιρεία Amazon. Στο workshop συζητήθηκαν επιχειρηματικά και τεχνικά ζητήματα καθώς επίσης και θέματα ανάπτυξης πελατείας.

Τα στελέχη της Αmazon με επικεφαλής τον Claus Verner, Startup Business Development Manager, ήρθαν στην Ελλάδα ειδικά για τη συνεργασία και συναντήθηκαν με επτά εταιρείες του προγράμματος. Σε επιβεβαίωση της πολύ καλής σχέσης με το πρόγραμμα προσέφεραν δωρεάν υπηρεσίες cloud αξίας έως 100.000 δολαρίων.

Ο Δρ. Σπύρος Αρσένης Συντονιστής του προγράμματος ΝΒG Business Seeds  δήλωσε: «Η συνεργασίες μας με Αmazon, Microsoft, Google και Facebook, προσφέρει στις εταιρείες μας, πέρα από δωρεάν υπηρεσίες σημαντικής αξίας, πρόσβαση σε στοχευμένη καθοδήγηση από εξειδικευμένα στελέχη και ενημέρωση πάνω στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις