Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το “μάτι” στις startups “κλείνει” ο Αλέξης Τσίπρας

Τους βασικούς άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής επένδυσης παρουσίασε ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη 2η ετήσια οικονομική διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαβεβαίωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενθαρρύνει τη στροφή στη νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα, που δεν θα είναι εξαρτημένες από τις κρατικές επιδοτήσεις αλλά θα βασίζονται στην καινοτομία, την πρωτοπορία, την καλή εξυπηρέτηση και τη σκληρή δουλειά.

Παράλληλα, θα θεσμοθετήσουμε ισχυρά φορολογικά κίνητρα για τα πρώτα χρόνια λειτουργίας των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων (start-up companies)“, είπε.

Διαβάστε εδώ παλαιότερες δηλώσεις του Γ. Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη των startup εταιρειών στο EMEA.gr

Επιπλέον, ο Α. Τσίπρας τόνισε ότι το κόμμα του θα στηρίξει την υγιή επιχειρηματικότητα.

“Γι’ αυτό και εμείς απευθύνουμε σε όλους τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς προσκλητήριο –το οποίο επαναλαμβάνουμε και σήμερα– για μια νέα κοινωνική συμφωνία για την ανόρθωση της οικονομίας, τη παραγωγική ανασυγκρότηση, την επιστροφή στην ανάπτυξη”, είπε και πρόσθεσε πως “οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές σε όλους. Γιατί η Ελλάδα μας έχει ανάγκη όλους”.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας πως ο καινοτόμος επιχειρηματίας που αναλαμβάνει κινδύνους και εκπληρώνει την κοινωνική του ευθύνη, είναι σύμμαχος στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την ανασύνταξη της χώρας.

Θα στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και γι’ αυτό θα συγκρουστούμε με τη διαπλοκή“, είπε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε αναλυτικότερα το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής επένδυσης, όπως το παρουσίασε ο Α. Τσίπρας, στο EMEA.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις