Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δωρεά ελαστικών στο Πυροσβεστικό Σώμα από την Goodyear Dunlop Ελλάς

Μερικές μέρες πριν η Goodyear Dunlop Ελλάς, στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκίνησε το περασμένο έτος, πραγματοποίησε μία νέα δωρεά ειδικών ελαστικών για την κάλυψη των αναγκών των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Για την Goodyear Dunlop Ελλάς η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αφορά ελαστικά για όχημα μάρκας SCANIA, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά προσωπικού και βαρέων μηχανημάτων στις περιοχές διεξαγωγής του πυροσβεστικού έργου. Εν όψει μάλιστα της χειμερινής περιόδου, οι ανάγκες για μεταφορά και πρόσβαση σε δύσβατες περιοχές λόγο καιρικών συνθηκών καθιστούν αυτού του τύπου τα οχήματα υψίστης σημασίας και προτεραιότητας για το Πυροσβεστικό Σώμα.

H Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως, απασχολεί περίπου 65.000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 47 εγκαταστάσεις σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο.  Διαθέτει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο όπου αναπτύσσονται προϊόντα τεχνολογίας αιχμής αλλά και υπηρεσίες.

Πρόσφατα μάλιστα η Goodyear άνοιξε γραφείο στην Silicon Valley μια και τα έξυπνα ελαστικά θα παίξουν και αυτά ρόλο στα επερχόμενα αυτοματοποιημένα και αυτόνομα οχήματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις