Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκδήλωση για τη βιώσιμη μόδα στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Το Fashion Revolution Greece και τo SoFE διοργανώνουν την εκδήλωση Global Fashion Disruptors με θέμα τη Βιώσιμη Μόδα την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στην Κυψέλη.

Η πρώτη ημέρα, η οποία και θα λάβει εξ’ολοκλήρου χώρα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, περιλαμβάνει ομιλίες, δημιουργικά και τεχνικά εργαστήρια για σχεδιαστές, pop-up αγορά σχεδιαστών βιώσιμης μόδας, Kids’ Corner με παιχνίδια για τους μικρούς ηθικούς καταναλωτές του αύριο, ανταλλακτικό παζάρι και σημείο ανακύκλωσης, έκθεση προσφύγων και Ελλήνων καλλιτεχνών, προβολές και πρεμιέρες διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών με αντικείμενο τη βιώσιμη μόδα, καθώς και την Απονομή των βραβείων του Διεθνούς Διαγωνισμού SOFE Global Fashion Disruptors.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν street dance performers, έθνικ φαγητό και party με DJ sets, ενώ ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του διημέρου, και η  Orsola de Castro, Ιδρύτρια του παγκόσμιου κινήματος Fashion Revolution.

Η δεύτερη ημέρα, η οποία θα διεξαχθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, περιλαμβάνει τεχνικά εργαστήρια και εκπαίδευση γύρω από ζητήματα βιώσιμης μόδας, αποκλειστικά για σχεδιαστές και επαγγελματίες.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη.

Χώροι διεξαγωγής

Κυριακή 19 Νοεμβρίου | Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42 113 61 Αθήνα.
Δευτέρα 20 Νοεμβρίου | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις