Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Groupama Ελλάδας γίνεται… insurtech και κερδίζει το πρώτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό τoυ ομίλου

Η Groupama Ασφαλιστική κατέκτησε τη πρώτη θέση κατά τη διάρκεια του τελικού του Groupama International Innovation Challenge, που διεξήχθη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στην Τουλούζη της Γαλλίας.

Η ανανεωμένη εφαρμογή Groupama NOW παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού έναν μήνα μετά τις εγχώριες βραβεύσεις στα Mobile Excellence Awrards 2017 και λίγες μέρες πριν τη διοργάνωση του 2ου Διαγωνισμού Ανοικτής Καινοτομίας HackInnow.

Ο διαγωνισμός Groupama International Innovation Challenge αναδεικνύει projects που υλοποιούνται επιτυχώς από τις θυγατρικές εταιρίες του Γαλλικού Πολυεθνικού Ομίλου Groupama και σχετίζονται με την καινοτομία.

Η εφαρμογή για Smartphones προσφέρει μεταξύ άλλων δήλωση ατυχήματος αυτοκινήτου, στο  πλαίσιο του φιλικού διακανομισμού, με λίγα κλικ και φυσικά με φωτογραφίες και χάρτες. Φυσικά προσφέρεται και η δυνατότητα για επιδιορθώσεις των ζημιών αλλά και άλλες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών όπως πληρωμές συμβολαίων.

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €135,7 εκατ. το 2016. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama με 13 εκατομμύρια πελατες, σε διεθνές επίπεδο, 33.500 εργαζομένους και παρουσία σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις