Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H InSyBio πάει Τέξας και από εκεί Κίνα!

Η InSyBio από τη Πάτρα ακολουθεί το δρόμο του Scaleup με επέκταση στην αγορά των Η.Π.Α. αλλά και της Κίνας. Στις 24 Νοεμβρίου έγινε η νέα εταιρεία στον International Accelerator του Ελληνο-αμερικανού επενδυτή Άγγελου Αγγέλου.

Ο Λάμπρος Διγώνης, ιδρυτής και CEO της InSyBio, η οποία έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανέφερε σε δήλωσή του ότι αυτή η στρατηγική συμμαχία με τον International Accelerator (IA) θα γίνει η βάση για την επέκταση της Startup στην αγορά της Αμερικής με παράλληλη πρόσβαση σε θεσμικούς επενδυτές μάλιστα.
Σε κάθε περίπτωση με την συμμετοχή στον IA, η InSyBio θα έχει πρόσβαση σε χώρους γραφείων για 12 μήνες στο Ώστιν του Τέξας και 50.000 χρηματοδότηση Seed, μεταξύ άλλων παροχών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Σε ότι αφορά τον IA, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο χαρτοφυλάκιό του ανήκει και η EdTech Schoox με ελληνικές ρίζες.

H InSyBio είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που δραστηριοποιείται στην εξατομικευμένη ιατρική και εστιάζει στην ανάλυση πολύπλοκων βιολογικών δεδομένων. Η InSyBio Suite είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εργαλείων ανάλυσης η οποία, παρέχοντας υπηρεσίες μέσω cloud, στοχεύει στην ανακάλυψη και ερμηνεία βιοδεικτών με αυξημένη προγνωστική και διαγνωστική δυνατότητα για μεγάλη γκάμα πελατών.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την είσοδό της InSyBio στον IA ανακοινώθηκε ότι είναι η δεύτερη εταιρεία που επιλέχθηκε να πάει στους ημιτελικούς του διαγωνισμού InnoSTARS, κάτι που σημαίνει ότι θα ταξιδεύσει στην Κίνα για να κάνει τα απαραίτητα pitch για τον τελικό αλλά και μπροστά σε Κινέζους επενδυτές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις