Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Instagram έχει 25 εκατ. εταιρικούς λογαριασμούς!

Αν και ο αριθμός από μόνος του είναι σημαντικός, γίνεται ακόμα πιο σημαντικός αν αναφέρουμε ότι πριν πέντε μήνες είχε 15 εκατ. εταιρικούς λογαριασμούς.

Το Instagram είναι ίσως μια από τις καλύτερες κινήσεις που έκανε το Facebook, (εξαγοράζοντάς το), και με στοιχεία του Σεπτεμβρίου 2017 έχει 500 εκατ. ενεργούς χρήστες την ημέρα, 2 εκατ. εκ των οποίων είναι διαφημιστικές εταιρείες!

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι ότι πάνω από το 80% των λογαριασμών του Instagram ακολουθούν κάποιον εταιρικό λογαριασμό ενώ περίπου 200 εκατ. χρήστες επισκέπτονται έναν εταιρικό λογαριασμό κάθε ημέρα.

Επίσης περίπου το 50% των εταιρικών λογαριασμών δεν συνδέονται με κάποιο εξωτερικό δικτυακό τόπο κάτι που σημαίνει ότι βλέπουν το Instagram σαν το βασικό ή ακόμα και μοναδικό κανάλι δικτυακής παρουσίας! Αυτές οι εταιρείες μάλιστα φαίνεται ότι τα πάνε εξίσου καλά και ίσως καλύτερα απο άλλες που έχουν πολλά κανάλια παρουσίας online.

To Instagram έχει δημιουργήσει εταιρικούς λογαριασμούς για τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την ανάλυση της κίνησης, την ενασχόληση των χρηστών κ.α.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις