Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Star Alliance μπαίνει στον κόσμο των Startups μέσω Plug and Play!

Μεγάλες επιχειρήσεις και συμμαχίες, όπως αυτή της “αεροπορικής” Star Alliance, μπαίνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο στον κόσμο της επιχειρηματικής και τεχνολογικής καινοτομίας για να αντλήσουν φρέσκιες ιδέες και νέα προϊόντα για τον νέο ψηφιακό κόσμο, με εφαρμογή στην ταξιδιωτική βιομηχανία στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Με έδρα τη Silicon Valley, το Plug and Play χρηματοδοτεί, είτε άμεσα είτε μέσω συνεργαζόμενων VCs, καθοδηγεί και δικτυώνει τις Startups που επιλέγει και από το 2006 μέχρι σήμερα τα προγράμματά του αναπτύσσονται σε 27 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο επενδύει σε 150 επιχειρήσεις και συνολικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στον accelerator έχουν προσελκύσει 6 δισ. δολ. χρηματοδότηση!

Η συνεργασία μας με το Plug and Play είναι ένα σημαντικό βήμα στην στρατηγική αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας και στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε μία απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες μας», δήλωσε ο Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance. «Η έγκαιρη κατανόηση των μελλοντικών τεχνολογικών και ψηφιακών τάσεων, σε συνδυασμό με την πιθανότητα συμμετοχής μας στο πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης, θα διασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της νέας μας ψηφιακής στρατηγικής».

«Προσβλέπουμε στη συνεργασία μας με τη Star Alliance, που έχει ως στόχο τη μεταμόρφωση του χάρτη καινοτομίας της Συμμαχίας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, θα φέρουμε τη Συμμαχία σε επαφή με τις καλύτερες και σπουδαιότερες start-ups στον ταξιδιωτικό κλάδο», δήλωσε ο Saeed Amidi, Ιδρυτής & CEO του Plug and Play. «Η δέσμευση της Star Alliance στη χρήση τεχνολογιών που αναπτύσσουν Startup θα ωθήσει τον ταξιδιωτικό κλάδο στο επόμενο επίπεδο, και είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε μαζί της».

Καθώς η Star Alliance μεταβαίνει στην τρίτη δεκαετία της, αναπτύσσει κεντρικά τις ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν από τις αερογραμμές-μέλη της Συμμαχίας (σε αυτή ανήκει και η Aegean) για την ενίσχυση των επιμέρους προϊόντων τους, με στόχο την επέκταση των υπηρεσιών που παρέχουν στους τακτικούς πελάτες τους, ακόμα και όταν ταξιδεύουν με κάποιον άλλο αερομεταφορέα-μέλος της Συμμαχίας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις