Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μια FinTech ανακοινώνει ότι θα μπει στα κρυπτονομίσματα και βλέπει να εκτοξεύεται η αξία της!

Βρισκόμαστε σε περίοδο “επενδυτικού οργασμού” γύρω από τα κρυπτονομίσματα, άμεσα ή έμμεσα, κάτι που αποδεικνύεται και στην πράξη, στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού: Μια μικρή σχετικά Fintech ανακοινώνει την εξαγορά μιας Startup που ασχολείται με κρυπτονομίσματα και βλέπει την αξία της μετοχής της να εκτοξεύεται έστω και προσωρινά.

Μέχρι προχθές η Longfin Corp. πρόσφερε αποκλειστικά “παραδοσιακές” λύσεις χρηματοδότησης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώσπου ανακοίνωσε την εξαγορά της Ziddu, μιας Startup που προσφέρει μικροδάνεια για κεφάλαια κίνησης μέσω Ziddu coins με εγγύηση τα εμπορεύματα που υπάρχουν στις αποθήκες των δανειζομένων.
Τα Ziddu Coins μπορούν να μετατραπούν σε Bitcoin ή Ether και φυσικά σε παραδοσιακά νομίσματα και αποπληρώνονται πάλι με κρυπρονομίσματα σύμφωνα με πληροφορίες από το Bloomberg.

Μόλις ανακοινώθηκε η εξαγορά από την Longfin Corp. η μετοχή της που είναι εισηγμένη στον Nasdaq εκτοξεύτηκε, αγγίζοντας τα 130 δολ. από τα 5,5 δολ. που είχε πριν την ανακοίνωση της εξαγοράς! Η μετοχή της αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 68,5 δολ. που και πάλι είναι μια τεράστια αύξηση, 240 χιλ. μετοχές άλλαξαν χέρια και 12 εκατ. δολ. διακινήθηκαν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις