Ξεκινά η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Βραβείο IELTS 2018 του British Council

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το British Council, ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, ανακοινώνει την έναρξη της υποβολής υποψηφιοτήτων για το British Council Βραβείο IELTS 2017.

Το βραβείο είναι μια πρωτοβουλία του British Council, που στοχεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη ενός ανθρώπου με ισχυρό κίνητρο να αναπτύξει τις δεξιότητες του και να πετύχει στην επαγγελματική του πορεία. Παράλληλα, το βραβείο απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκτήσουν για να συνεισφέρουν ενεργά στην κοινωνία.

Ο νικητής θα λάβει βραβείο αξίας έως 10.000 λίρες Αγγλίας για την κάλυψη των διδάκτρων ενός πτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών σε ίδρυμα μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής. Η συνεχώς αυξανόμενη αναγνώριση των εξετάσεων IELTS σε παγκόσμιο επίπεδο σηματοδοτεί πολλαπλές επιλογές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τους υποψήφιους του βραβείου.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό στον οποίο θα φοιτήσει ο νικητής και θα καλύπτει τις ανάγκες του διδακτικού έτους 2018 -2019. Από τις 15 Δεκεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης στην ιστοσελίδα του οργανισμού. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι στις 4 Ιουνίου 2018.

Το British Council είναι συνιδιοκτήτης του IELTS και διενεργεί τις εξετάσεις για πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσω του διαδικτυακού μαθήματος προετοιμασίας “Road to IELTS”, το British Council, προσφέρει δωρεάν στους υποψήφιους τη δυνατότητα να εξασκηθούν πριν από τις εξετάσεις τους στα 4 μέρη της εξέτασης IELTS.

Επίσης, με μια σειρά από εργαλεία όπως εφαρμογές, βίντεο και e-books, ο δρόμος προς την επιτυχία στις εξετάσεις γίνεται πιο διαδραστικός και προσιτός. Επιπλέον, το British Council, δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να διαλέξουν την ημερομηνία εξέτασης που τους ταιριάζει με την πληθώρα ημερομηνιών που προσφέρει τις εξετάσεις IELTS σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις