Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εμπορική συνεργασία Dell – Meta στο βιομηχανικό AR

Η Dell ανακοίνωσε χθες την έναρξη εμπορικής συνεργασίας με την Startup AR Meta η οποία αφορά το Meta 2 Augmented Reality Development Kit και το οποίο με τη σειρά του απευθύνεται σε βιομηχανικές υλοποιήσεις.

Η Dell επενδύει στη Virtual Reality και την Augmented Reality προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα εφαρμογών και υπηρεσιών για τους εταιρικούς πελάτες της, στους τομείς της υγείας, των κατασκευών και της βιομηχανικής παραγωγής.

Το κράνος AR της Meta θα προσφέρεται πακέτο με υπολογιστές και σχετικό εξοπλισμό της Dell, όπως το Canvas, το ψηφιακό σχεδιαστήριο με τη διπλή οθόνη της Dell.

Για να προωθήσει τα νέα πακέτα, τα οποία η τιμή τους θα ξεκινά από τα 1.500 δολ., η εταιρεία έχει ετοιμάσει το Medical Holodeck το οποίο μέσω του Canvas επιτρέπει την συνεργασία πολλών ατόμων στο χώρο της υγείας, ταυτόχρονα.

H Meta ιδρύθηκε το 2012 στην Καλιφόρνια και μέχρι στιγμής έχει πάρει 73 εκατ. δολ. σε δυο χρηματοδοτικούς γύρους με το το σύστημα που έχει φτιάξει να επιτρέπει τη χειροπιαστή ενασχόληση με τρισδιάστατα γραφικά και ολογράμματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις