Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Insider Lab 2018: το ετήσιο συνέδριο της Tripsta ανέδειξε τη σημασία της καινοτομίας στις επιχειρήσεις

Ο όμιλος tripsta  που “τρέχει” τα sites travelplanet24, airtickets και tripsta διοργάνωσε με επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά το ετήσιο Insider Lab με τον σκοπό της εκδήλωσης να είναι, όπως κάθε χρόνο, να ενισχύσει τη σημασία της καινοτομίας και της συνεχούς εκπαίδευσης στον εργασιακό χώρο.

Με κεντρικό μήνυμα “Shaping our Future – it starts with us”, η εκδήλωση διερεύνησε τις τρέχουσες επιχειρηματικές τάσεις, συμπεριλαμβανομένης της Τεχνητής Νοημοσύνης, του Machine Learning καθώς και του Costumer Experience. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι πλέον δημοφιλείς μέθοδοι του “Doodle Revolution” και η σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Οι συμμετέχοντες ήταν οι υπάλληλοι της tripsta, σημαντικοί στρατηγικοί συνεργάτες καθώς και ένας σημαντικός αριθμός φοιτητών. Οι ομιλητές ανέπτυξαν θέματα γύρω από την ραγδαία εξέλιξη των νέων τεχνολογιών της αγοράς αλλά και το πώς οι άνθρωποι θα πρέπει να αναπτύσσονται συνεχώς σε προσωπικό επίπεδο προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές του συνεδρίου κατά σειρά παρουσίασης ήταν, ο Charles Van Commenee (Performance Manager on The Netherlands National Olympic Committee), o Dr. Benjamin N. Passow (Engineer and Lecturer, Computational Intelligence & Robotics), oι Μανώλης Ηλιόπουλος & η Νάντια Στασινού (Founders of Imaginary Rooms), οι Jan-Paul Ephithite (Senior Product Manager – Open Platform, Travelport) & ο Παναγιώτης Τραπάτσας (Senior Data Operation Engineer at tripsta SA), o Δημήτρης Κόσσυφας (Sector Lead for Travel, M&E and Tech – Google Greece, Cyprus and Malta) και τέλος ο Κοσταπάνος Μηλιαρέσης (Co-Founder and Managing Director at Ethelon).
Άλλοι ομιλητές ήταν ο Ιωάννης Βουργίδης (Lead BI Engineer, tripsta), οι Egkor Tektonidis & Andrei Varzari (Management Trainees, tripsta) & τέλος η Μυρτώ Καμενοπούλου (Agile Coach, tripsta).


O Philipp Brinkmann, CEO της tripsta δήλωσε σχετικά: «Καταλαβαίνουμε ότι το μέλλον της αγοράς θα είναι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε ήδη, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνολογία. Η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση. Σκοπός της tripsta είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ταξιδεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσαρμόσιμοι, ευέλικτοι και έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με κάθε νέο τρόπο. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως το Insider Lab χρησιμεύουν προκειμένου να συζητιούνται όλες αυτές οι εξελισσόμενες τάσεις με τους υπαλλήλους μας, καθώς είναι η πρώτη προτεραιότητα για εμάς».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις