Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Business 141 εκατ. δολαρίων για την αγγλική Startup Medopad… με “άρωμα Κίνας”!

Η Λονδρέζικη Startup Medopad, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψηφιακής υγείας, σύνηψε 15 εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες συνολικής αξίας 141 εκατομμυρίων δολαρίων με μια σειρά από Κινεζικές εταιρείες.

Μεταξύ των προαναφερθέντων, συμπεριλαμβάνεται και η συνεργασία με την Κινεζική Tencent Holdings αναφορικά με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την υποστήριξη των καίριων όσο και κρίσιμων αποφάσεων που καλούνται να λάβουν οι γιατροί υπό πίεση.

Την ίδια στιγμή η Medopad συνήψε ξεχωριστές συμφωνίες με τις China Resources, Ping An Good Doctor, Lenovo New Vision, GSK China, UMP Healthcare Holdings, την φαρμακευτική εταιρεία Actelion China, αλλά και τον τομέα προϊόντων και λύσεων φροντίδας όρασης της Johnson & Johnson στην Σαγκάη. Έσω των συγκεκριμένων συμφωνιών στην Κίνα, η Medopad εκτιμά πως θα είναι σε θέση να υποστηρίξει εμπράκτως την διεθνή της εξάπλωση, αλλά και την ταυτόχρονη δημιουργία 500 νέων θέσεων εργασίας στην Αγγλία μέχρι το 2020.

Σημειώνεται πως η Βρετανική Startup διαθέτει στην αγορά μια εφαρμογή που επιτρέπει στους γιατρούς να παρακολουθούν εξ’ αποστάσεως και να συνδέονται με ασθενείς, καθώς και να παρέχουν αναλυτικά στοιχεία που βοηθούν στη βελτίωση της συνολικότερης διαδικασίας φροντίδας τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις