Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ποιός θα σταματήσει τη Revolut; Έκανε break-even και έφτασε το 1,5 πελάτες!

Πέρα από την αύξηση 700% στα χρήματα που διαχειρίστηκε τον τελευταίο χρόνο, περίπου 1,5 δισ. δολ., αλλά και το ορόσημο των 1,5 εκατ. πελατών, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι έκανε Break-even! Ειδικά σε μια Startup που “πάει τραίνο¨και καίει πολλά χρήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας εγγράφει 6.000 με 8.000 πελάτες την ημέρα και έχει καταφέρει να  έχει 350.000 χρήστες που χρησιμοποιούν την κάρτα τους κάθε μέρα και 800.000 τον μήνα, άλλος ένας εντυπωσιακός δείκτης και που δικαιολογεί και την αύξηση των εσόδων της Revolut.

Το προηγούμενο ρεκόρ των 1 εκατ. χρηστών το είχε κάνει πρόσφατα, με την εφαρμογή της Revolut να εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες πέρα από τις πληρωμές και τις μεταφορές χρημάτων: Ταξιδιωτική ασφάλιση, Κρυποτονομίσματα, και σύντομα με αγοραπωλησίες μετοχών, δάνεια κ.α.

O CEO της Revolut, Nikolay Storonsky, ακολούθησε το “ανάποδο” μοντέλο στο χώρο του FinTech, δηλαδή της ανάπτυξης και μετά ακολούθησε η αίτηση για να γίνει τράπεζα, συγκεκριμένα στη Λιθουανία, κάτι που προφανώς του  βγήκε.

Η Startup είναι σε φάση ανάπτυξης στην Ινδία, Βραζιλία, Νότιο Αφρική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει ανοίξει γραφεία στην Αθήνα, με τον Country Manager να αναλαμβάνει καθήκοντα την ερχόμενη εβδομάδα, μια και η Ελλάδα, και ειδικά η Αθήνα, είναι μια από τις καλύτερες αγορές της με πάνω από 50.000 χρήστες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις