Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ThinkBiz Academy 2018: Το νεανικό event επιχειρηματικότητας επιστρέφει!

Σας ενδιαφέρουν οι τομείς του Marketing, των Sales, του Human Resources Management και του IT; Θέλετε να παρακολουθήσετε διαδραστικές ομιλίες από καταξιωμένους ομιλητές του χώρου των επιχειρήσεων και να συμμετέχετε σε απόλυτα εξειδικευμένα workshops από έμπειρους trainers;

Το ThinkBiz Academy, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 18-19 Μαΐου στην OTEAcademy και σας περιμένει!

Η δράση αυτή του ThinkBiz, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Endeavor και της Γαλλικής Πρεσβείας, με την υποστήριξη της ΜοΚΕ ΟΠΑ και με platinum υποστηρικτή την ΚΑΥΚΑΣ A.E.

Στόχος της εκδήλωσης για φέτος είναι η ένταξη στο χώρο της επιχειρηματικότητας, να καταφέρετε να παραμείνετε σε αυτόν και να πετύχετε, αναπτύσσοντας παράλληλα τα απαραίτητα skills για οτιδήποτε κι αν επιδιώκετε να κατακτήσετε.

Η εμπειρία όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς mock-up interviews, βιωματικά happenings αλλά και επιχειρηματικά παιχνίδια θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το διήμερο, το οποίο θα συνοδεύεται από networking με startups και ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι να μιλήσουν μαζί σας και να σας βοηθήσουν να λύσετε κάθε σας απορία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις