Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ImaginBank: η τράπεζα σε App της CaixaBank ανεβαίνει επίπεδο!

Η CaixaBank είναι μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ισπανία και διάλεξε τον δικό της δρόμο σε ότι αφορά τον λεγόμενο ψηφιακό μετασχηματισμό τουλάχιστον σε ότι αφορά την λιανική τραπεζική με στόχευση τους Millennials.

H ImaginBank είναι είναι μια τράπεζα σε App και προσφέρει τις περισσότερες υπηρεσίες που χρειάζεται ένας μέσος χρήστης και όχι μόνο. Ξεκίνησε την λειτουργία της πριν δυο έτη και σημειώνει σημαντική ανάπτυξη.

Η βάση είναι ένας λογαριασμός μισθοδοσίας ο οποίος συνδέεται με μια χρεωστική κάρτα ενώ προσφέρονται οι αναμενόμενες υπηρεσίες, δωρεάν ανάληψης χρημάτων από ATMs,  μεταφοράς χρημάτων, διαχείρισης προσωπικών οικονομικών, πληρωμές λογαριασμών, πληρωμή μέσω Smartphone και Apple Pay, προσφέρει ενα εξελιγμένο chatbot αλλά και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Όλα αυτά την έχουν κάνει μια από τις πιο δημοφιλείς ψηφιακές τράπεζες στην Ισπανία σπάζοντας το φράγμα του ενός εκατ. χρηστών!

Εδώ και μερικούς μήνες, επένδυσε ακόμα περισσότερο στο κοινό της, δημιουργώντας το ImaginCafe, το οποίο στεγάζεται σε ένα τριώροφο κτίριο στο κέντρο της Βαρκελώνης. Εκτός από καφέ προσφέρει στους πελάτες της ImaginBank, και όχι μόνο, εκπαιδευτικά σεμινάρια, workshops, παιχνίδια, μουσικές και άλλες εκδηλώσεις καθώς και πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις