Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία EUROTraining και In4Capital για νέους Startuppers

Η EUROTraining και η In4Capital ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία η οποία φορά την διάθεση 300 ετήσιων συνδρομών της Premium υπηρεσίας της In4Capital στους σπουδαστές της EUROTraining.

Μέσα από αυτή τη συμφωνία, 300 σπουδαστές που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα, είτε σε πρώιμο είτε σε πιο ώριμο στάδιο, θα έχουν πρόσβαση σε επιχειρηματικά εργαλεία που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή της. Η πρόσβαση σε ενημερωμένα στοιχεία επενδυτών και η παροχή τεχνογνωσίας και καθοδήγησης θα αποτελέσουν έτσι αρωγό για τη σωστή προετοιμασία τους, ώστε να αντλήσουν κεφάλαια και να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους πρόταση.

Με αυτό τον τρόπο, οι δύο οργανισμοί θα επιτύχουν έναν κοινό τους στόχο: την κάλυψη του κενού μεταξύ θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής εφαρμογής.

Για τη συμφωνία, ο CEO της EUROTraining Βασίλης Ζοτάκης αναφέρει: «Η άμεση πραγματοποίηση των σχεδίων των σπουδαστών μας ήταν πάντοτε προτεραιότητα για εμάς. Τώρα, με τη συνεργασία μας με την In4Capital, θα έχουν ακόμα περισσότερα μέσα για να δουν την ιδέα τους να παίρνει μορφή, ενισχύοντας συγχρόνως τη διασύνδεσή τους με την παγκόσμια κοινότητα».

Επίσης, εκ μέρους της In4Capital, ο Λευτέρης Κοντός επισημαίνει: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμβάλλουμε μέσω της In4Capital μιας ιδέας που ξεκίνησε από την Ελλάδα στην προσπάθεια να παραμείνουν οι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι στη χώρα μας δίνοντας τους εργαλεία και εφόδια για την υλοποίηση των σχεδίων τους, η EUROTraining αποδεικνύει την δέσμευση της σε αυτή την κατεύθυνση και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία».

Λίγα λόγια για τους Οργανισμούς

Η EUROTraining, με 18 χρόνια εμπειρία έχει έδρα την Αθήνα, δομές στη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο, και αποτελεί εκπαιδευτικό κέντρο σε ευρωπαϊκά προγράμματα με άμεση χρηματοδότηση από τις Βρυξέλλες.

Η In4Capital με έδρα το Λονδίνο είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα ανεύρεσης επενδυτών και επιχειρηματικών εργαλείων για τις startups, τις εταιρείες, τους παρόχους υπηρεσιών και τους επενδυτές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις