Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H υπηρεσία Amazon Prime έχει πάνω από 100 εκατ. συνδρομητές!

Στην ετήσια επιστολή του Jeff Bezos προς τους μετόχους της Amazon αποκάλυψε ότι η συνδρομητική υπηρεσία Amazon Prime έχει πάνω από 100 εκατομμύρια μέλη!

Η επιστολή ανέφερε συγκεκριμένα:

13 χρόνια μετά την ίδρυση μας, έχουμε ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια συνδρομητικά -Prime μέλη παγκοσμίως.
Το 2017, η Amazon έστειλε περισσότερα από πέντε δισεκατομμύρια είδη μέσω Prime παγκοσμίως και περισσότερα νέα μέλη προσχώρησαν στην Prime από ό,τι σε οποιοδήποτε προηγούμενο έτος – τόσο παγκοσμίως όσο και στις Η.Π.Α.
Επίσης οι συνδρομητές στις Η.Π.Α. έχουν πρόσβαση σε δωρεάν αποστολή εντός δύο ημερών σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια προϊόντα.
Επεκτείναμε την υπηρεσία Prime στο Μεξικό, τη Σιγκαπούρη, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο και εισάγαμε το Business Prime Shipping στις Η.Π.Α. και τη Γερμανία. Συνεχίζουμε να κάνουμε το Prime shipping πιο γρήγορο, καθώς η υπηρεσία Prime Free Same Day και την Prime Free One-Day διατίθεται πλέον σε περισσότερες από 8.000 πόλεις και κωμοπόλεις. Το Prime Now διατίθεται σε περισσότερες από 50 πόλεις παγκοσμίως σε εννέα χώρες.
Η Prime Day 2017 ήταν το μεγαλύτερο παγκόσμιο εμπορικό μας γεγονός (μέχρι που ξεπέρασε την Cyber Monday), ενώ τότε περισσότερα μέλη Prime εγράφησαν από οποιαδήποτε άλλη μέρα στην ιστορίας μας“.

Για πρώτη φορά η Amazon αποκάλυψε τους αριθμούς πίσω από το συνδρομητικό πρόγραμμα των 99 δολαρίων ετησίως, το οποίο είναι ένας πυλώνας της επιτυχίας της Amazon και προσφέρει ειδικά προνόμια και προσφορές στα μέλη.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα μέλη Prime δαπανούν κατά μέσο όρο 1.300 δολάρια ετησίως έναντι 1.000 δολάρια για μη μέλη, με το 90% να ανανεώνει τη συνδρομή του.
Με 100 εκατομμύρια συνδρομητές, η Amazon βγάζει περίπου 9,9 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο από τις αμοιβές των μελών Prime!

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η εταιρεία θα δυσκολευτεί να προσελκύσει χρήστες που βγάζουν λιγότερα από 75.000 δολάρια ετησίως, με την Amazon να έχει ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, τόσο με την μηνιαία συμμετοχή στο Prime ($ 12,99) όσο και με το ειδικό πρόγραμμα Prime για Αμερικανούς χαμηλού εισοδήματος (5,99 δολάρια το μήνα) αλλά και με την διεθνή επέκταση του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις