Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι τέσσερις υποψήφιες εταιρείες για το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward»

Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “ΟΠΑΠ Forward” το οποίο υποστηρίζει νέες πολλά υποσχόμενες εταιρείες και Startups.

Εφέτος, το πρόγραμμα «μεγαλώνει» και υποδέχεται νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τέσσερις υποψήφιες εταιρείες – Athlenda, Pitenis, Άλφα Γεύση και Septem – διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το «ΟΠΑΠ Forward», να γνωρίσουν τις τέσσερις επιχειρήσεις και να ψηφίσουν αυτή που επιθυμούν να δουν να αναπτύσσεται.

Ήδη οι εταιρείες που έχουν πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward έχουν αποκομίσει σημαντικά οφέλη. Συγκεκριμένα, έχουν δημιουργήσει 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα, μέσω των συνεργασιών που έχουν αναπτυχθεί, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης ενώ παράλληλα έχουν αυξήσει τον τζίρο τους κατά 20%.

Οι τέσσερις υποψήφιες εταιρείες

Athlenda

Η Athlenda, η SportTech Startup του Λάζαρου Παπαδόπουλου, είναι ένα παγκόσμιο μπασκετικό δίκτυο, μία εφαρμογή αναζήτησης νεαρών ταλέντων του μπάσκετ. Σκοπός της πλατφόρμας είναι να φέρει νέους αθλητές σε επαφή με προπονητές, ατζέντηδες, προπονητές και ομάδες, για να δείξουν τις ικανότητές τους και να αυτοπροβληθούν.

Pitenis

Η Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ είναι εταιρεία παραγωγής gourmet και καινοτόμων εδεσμάτων η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων όπως σαλάτες και dressings με κρόκο Κοζάνης, ψαρικά σε λάδι – καπνιστά, γεμιστά τουρσάκια με τυρί, κ.α.

Άλφα Γεύση

Η εταιρεία «Άλφα Γεύση» ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την παραγωγή παραδοσιακών αλειφόμενων σαλατών με βάση πάντα τις αγνές και Ελληνικές πρώτες ύλες. Η εταιρεία, όπως επισημαίνει, έχει συνδέσει το όνομά της με την «μοναδική γεύση» και την «ποιότητα».

Septem

Η Septem είναι  μια από τι πιο καινοτόμες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής μικροζυθοποιίας. Ανακηρύχθηκε καλύτερη ζυθοποιία της Ευρώπης στο διαγωνισμό Ιnternational Βeer Challenge 2015, στο Λονδίνο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις