Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι 11 Έλληνες νικητές των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων RSM

Σε μια εκδήλωση που οργάνωσε η RSM Ελλάς και η Βρετανίδα Πρέσβης, κα. Κέιτ Σμιθ στην κατοικία της στην Αθήνα ανακοινώθηκαν οι 11 εταιρείες που θα συμμετάσχουν στους τελικούς για τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία με χορηγία της RSM.

Οι 11 επιχειρήσεις επιλέχθηκαν από μια ομάδα κριτών από μεγάλες επιχειρήσεις και τον ακαδημαϊκό χώρο ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι όσοι είχαν ξεχωρίσει σαν «Ones to Watch» τον περασμένο Δεκέμβριο και ήταν υποψήφιοι νικητές για τον ελληνικό τελικό.

Οι εθνικοί νικητές είναι:

Socialab, Βραβείο Καινοτομίας.
EpsilonNet, Βραβείο Ψηφιακής Τεχνολογίας.
ELVIAL, Βραβείο ELITE για την στρατηγική ανάπτυξης της χρονιάς.
ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., The German Trade & Invest Award for International Expansion.
ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗΣ, Βραβείο επιχειρήσεων της Χρονιάς για τον Κύκλο Εργασιών της, έως 25 εκατ. ευρώ.
medbest, Βραβείο Επιχειρήσεων της Χρονιάς  για τον Κύκλο Εργασιών της, άνω το 26-150 εκατ. ευρώ.
Πολυκαταστήματα Attica, Βραβείο Επιχειρήσεων της Χρονιάς για τον Κύκλο Εργασιών της, άνω των 150 εκατ. ευρώ.
REZOS BRANDS S.A., Βραβείο Πελατείας και ανάπτυξης αγορών.
Owiwi Private Company, Bραβείο νέας επιχείρησης της χρονιάς.
ΑΒ Βασιλόπουλος, Βραβείο κοινωνικής και περιβαλλοντολογικής ευαισθητοποίησης.
AKROLITHOS, Βραβείο χώρου εργασίας και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

 

Ο κ. Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδας δήλωσε: «Το γεγονός ότι 11 ελληνικές εταιρείες είναι εθνικοί νικητές φέτος σε έναν τέτοιο διαγωνισμό αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο ελληνικής επιχειρηματικότητας και γι ‘αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι.
Για μια μάλλον μικρή χώρα, όπως η δική μας, η ύπαρξη 11 εθνικών νικητών σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι αναμφίβολα μια σημαντική επιτυχία. Η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε λίγες χώρες που έχουν περισσότερους από 10 νικητές και έχουμε τον ίδιο αριθμό νικητών με τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Σουηδία, ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους τους εθνικούς νικητές και συγχαρητήρια που έφτασαν ως εδώ“.

Οι εθνικοί νικητές θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους εθνικούς νικητές όλης της Ευρώπης έτσι ώστε να επιλεγούν οι τελικοί νικητές σε κάθε κατηγορία. Η ανακοίνωση θα γίνει στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 23 Μαΐου 2018.

Οι εταιρείες του διαγωνισμού ανταγωνίζονται επίσης σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό που ονομάζεται «Δημόσιος Ευρωπαίος Πρωταθλητής». Η δημόσια ψηφοφορία είναι ανοικτή σε όλους. Το περασμένο έτος ψήφισαν 250.000 άτομα! Για να δείτε τα βίντεο και να ψηφίσετε για την αγαπημένη σας εταιρεία, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.businessawardseurope.com

Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία βρίσκονται πλέον στο 11ο έτος και ο κύριος σκοπός τους είναι να υποστηρίξουν την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι πέρυσι συμμετείχαν 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις