Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Envolve Award Greece: νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων η 31η Μαΐου 2018

Μετά τη θετική ανταπόκριση στην περιοδεία ενημέρωσης που διοργάνωσε σε σειρά ελληνικών πόλεων, το Envolve  ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό Envolve Award Greece 2018 (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας) για τις 31 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του σε 13 πόλεις σε όλη την περιφέρεια της Ελλάδας, φιλόδοξοι επιχειρηματίες παρουσίασαν τις ιδέες τους και έμαθαν περισσότερα για το έργο του Envolve. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατάθηκε λόγω του εξαιρετικά υψηλού ενδιαφέροντος για το φετινό βραβείο. Οι κριτές ανέφεραν ότι υπάρχουν πολλές υποσχόμενες, καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες ανάμεσα στις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί.

H ομάδα του Envolve θα συνεχίσει να προωθεί το πρόγραμμα βράβευσης σε όλη την Ελλάδα. Στις 16 Μαΐου, διοργανώνεται εκδήλωση στην Αθήνα, στην οποία θα ενημερωθούν νέοι επιχειρηματίες σχετικά με την εξέλιξη των βραβείων και θα παρουσιαστεί πώς το Envolve μπορεί να υποστηρίξει την επιχειρηματική κοινότητα.
Επιπλέον, μία δεύτερη περιοδεία θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, μεταξύ 17 και 19 Μαΐου, κατά την οποία η ομάδα θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, σε αναζήτηση νέων καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.

Η αποστολή του Envolve βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την εκπαίδευση, τους πόρους και τα βραβεία.
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός παρέχει εκπαίδευση για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικά στάδια, αξιοποιώντας παράλληλα συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και εταιρείες, που αυξάνουν τη διαθεσιμότητα επιχειρηματικών πόρων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις