Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Viva Wallet επίσημος χορηγός του Money 20/20 Europe

H Viva Wallet ανακοίνωσε ότι θα είναι επίσημος χορηγός της έκθεσης Money 20/20, της μεγάλης εκδήλωσης FinTech στην Ευρώπη που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου 2018.

Διαθέτοντας επίσημη άδεια λειτουργίας εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, η Viva Wallet παρέχει υπηρεσίες πληρωμών και λογαριασμούς IBAN σε τρία νομίσματα (€, £, LEU) και πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο και Ρουμανία), ενώ διαθέτει γραφεία στο Λονδίνο και στις Βρυξέλλες.
Με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της, έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία «passporting» της άδειάς της στις υπόλοιπες 29 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Η Money 20/20 Europe αποτελεί το ετήσιο σημείο συνάντησης των κορυφαίων εταιρειών από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στις πληρωμές, στο FinTech και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Φέτος, περισσότερα από 5.000 στελέχη θα βρεθούν στο συνεδριακό κέντρο RAI του Άμστερνταμ, εκπροσωπώντας πάνω από 1.500 επιχειρήσεις από 80 χώρες.

Ειδικοί του χρηματοοικονομικού κλάδου, πρωτοπόροι του χώρου, εκπρόσωποι κυβερνητικών οργανισμών, αλλά και στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες FinTech θα συμμετάσχουν στην 3ήμερη διοργάνωση προκειμένου να δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στην εκδήλωση Money 20/20 Europe, o Γιάννης Λάριος, Business Development Director της Viva Wallet δήλωσε: “H Viva Wallet βρίσκεται σταθερά στο κέντρο των διεθνών εξελίξεων σχετικά με τις υπηρεσίες πληρωμών, συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας τις σημαντικότερες εκδηλώσεις και γεγονότα του κλάδου παγκοσμίως. Όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το μεγαλύτερο FinTech γεγονός στην Ευρώπη και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή αυτή. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε με την παρουσία μας το χρηματοοικονομικό οικοσύστημα, αλλά και να αναπτύξουμε νέες συνεργασίες στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις