Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Viber επενδύει στα ΕSports και στον… Ινιέστα!

Η Rakuten Viber ανακοίνωσε πρόσφατα δυο νέες συνεργασίες οι οποίες δείχνουν ότι επενδύει σημαντικά στον επαγγελματικό αθλητισμό, ηλεκτρονικό και κανονικό.

Η Viber είναι μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας μέσω Smartphones, και όχι μόνο, στον κόσμο, με πάνω από 1 δισ. χρήστες και ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η πρόσφατη συνεργασία της με την Fanbot.ai, μια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου και επικοινωνίας μέσω Chatbots για το ηλεκτρονικό εμπόριο και πλέον και για τον αθλητισμό, θα προσφέρει στους φίλους των ESports, (των επαγγελματικών αγώνων gaming), μια σειρά χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων αλληλεπίδρασης μέσω Viber, όπως άμεση πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, βίντεο, ενημερώσεις, αυτοκόλλητα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα ESports και φυσικά την πρόσβαση σε μια μεγάλη κοινότητα.

Για να έχετε πρόσβαση στην κοινότητα και το νέο chatbot μπορείτε να σκανάρετε το QR code μέσα από την εφαρμογή που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

O Ινιέστα στην Rakuten Vissel Kobe

O πρόεδρος της Rakuten, Hiroshi Mikitami, παρουσίασε πρόσφατα, τόσο στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ιαπωνίας όσο και στους υπαλλήλους της εταιρείας, τον μεγάλο Αντρές Ινιέστα! Ο Ινιέστα θα παίζει στην ομάδα της Rakuten, Vissel Kobe από την σεζόν 2018 της J.League.

O 34χρονος αρχηγός της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Βαρκελώνη μετά από 22 χρόνια, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της και στην ιστορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Rakuten διαφημίζεται στη φανέλα της Μπαρτσελόνα με μια συμφωνία η οποία θα της κοστίσει 50 εκατ. ευρώ το έτος για τέσσερα έτη!

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις