Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Άνοιξε το πρώτο Yoleni’s Store στις ΗΠΑ!

Το Yoleni’s store στο Providence της πολιτείας Rhode Island καλωσόρισε τους επισκέπτες του στις αρχές Μαΐου 2018, σε ιστορικό κτίριο του 1895 στο κέντρο της πόλης, λίγη ώρα από την Βοστώνη.

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μελλοντικά καταστήματα της εταιρίας στις ΗΠΑ, που θα αναπτυχθούν με τη μέθοδο του franchise και για τη δημιουργία των οποίων πραγματοποιούνται ήδη συζητήσεις.

Ο σχεδιασμός του καταστήματος έχει βασιστεί στο μοντέλο του ανανεωμένου Flagship store της Αθήνας, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν το παραδοσιακό παντοπωλείο με 800 και πλέον προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, καθώς και γευστικές προτάσεις με φρεσκοψημένες πίτες, δροσερές σαλάτες, σάντουιτς, φρεσκοστυμμένους χυμούς, ποικιλία καφέδων και φυσικά Yogurt bar με αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι!

Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερα από 40 είδη αλλαντικών & τυριών που κόβονται επιτόπου τη στιγμή της παραγγελίας, καθώς και ανάμεσα σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά και χειροποίητα έτοιμα γεύματα ελληνικής κουζίνας. Η γωνιά με τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα είναι από τα στοιχεία του χώρου που σίγουρα τραβάνε την προσοχή με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση!


Ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία του χώρου αποτελεί το Dinner Menu “Topos” που προσφέρεται μετά τις 5 το απόγευμα και περιλαμβάνει τα πλέον αντιπροσωπευτικά πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, συνοδεία εκλεκτών ελληνικών κρασιών του ελληνικού αμπελώνα.

Τέλος, λειτουργεί και υπηρεσία delivery για την ευρύτερη περιοχή του Providence, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Ακόμη, δύο από τις πιο χαρακτηριστικές εμπειρίες που προσφέρονται στο κατάστημα της Ελλάδας, τα cooking classes και τα olive oil tasting seminars θα είναι επίσης διαθέσιμα σε λίγο καιρό στο νέο κατάστημα της Αμερικής.

Τέλος, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το eshop www.yolenis.com/en-us/ θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί τις Ηνωμένες Πολιτείες με εντελώς ανανεωμένο προϊοντικό μίγμα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις