Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκδήλωση για τις έξυπνες πόλεις στη Κηφισιά μέσω… Ισραήλ!

Ταξίδι στην Έξυπνη Πόλη” ονομάζεται η τριήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Κηφισιάς και είναι αφιερωμένη στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και το επιχειρείν με πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση και εκπαίδευση.

Από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου, ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει μια τριήμερη Ελληνο – Ισραηλινή εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή (Κέντρο Γαία) με επίκεντρο την «Έξυπνη Πόλη».
Η εκδήλωση περιλαμβάνει Συνέδριο την 15η Ιουνίου που θα λάβει χώρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή (Κέντρο Γαία) και παράλληλο τριήμερο open space festival στην καρδιά του εμπορικού κέντρου Κηφισιάς.

Στο Συνέδριο Έλληνες και Ισραηλινοί διακεκριμένοι ομιλητές και συμμετέχοντες από την Κεντρική πολιτική σκηνή, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον χώρο των επιχειρήσεων, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες καινοτόμες θέσεις τόσο σε πολιτικές όσο και σε τεχνολογικές λύσεις.

Ομιλίες θα απευθύνουν η Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Irit Ben-Abba , ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος- Ειδικός σε θέματα Smart City Uri Ben Ari.

Έντονη θα είναι η παρουσία Περιφερειαρχών και Δημάρχων από όλη τη χώρα. Ομιλίες θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης ενώ θα παρουσιαστούν Έξυπνες Τεχνολογικές Εφαρμογές αλλά και Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας.

Στο τριήμερο festival εταιρείες από την Ελλάδα και το Ισραήλ θα επιδείξουν σε ειδικά διαμορφωμένους  χώρους τις καινοτόμες τεχνολογικές τους υπηρεσίες και προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες της Κηφισιάς να έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένες άμεσα εφαρμόσιμες «έξυπνες» λύσεις κάνοντας τις πόλεις μας πιο οικολογικές οικονομικές αποδοτικές και διαδραστικές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις