Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σήμερα η ΓΣ της Hellenic Startup Association – Οι υποψηφιότητες για το ΔΣ

Σήμερα, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο INNOVATHENS γίνεται η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ελληνικών Νεοφυών Επιχειρήσεων η οποία και θα εκλέξει το πρώτο της διοικητικό συμβούλιο.

Με βάση το καταστατικό, η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου. Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν:
1 – Αρετή Γεωργιλή, Free Thinking Zone
2 – Θάνος Γκανάς, Alfa-Vad
3 – Πάνος Ζαμάνης, Athens Loft
4 – Νικόλαος Μανιάτης, Μουσειοτεχνική
5 – Γιώργος Παληκαράς, Mediwise
​6 – Γιώργος Παπαδόπουλος, Δικηγόρος
7- Γιάννης Παππάς, Green Evolution
8 – Χριστόφορος Παππάς, e-Learning Industry
9 – Σωκράτης Πλούσσας, OpenCircle
​10 – Παύλος Σταμπουλίδης, Psycholate
11 – Γιάννης Τρούλης, ΤΤΜΙ Consulting

Το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται είναι 7-μελές ενώ θα εκλεγεί και 3-μελής Εξελεγκτική Επιτροπή. Το ΔΣ έχει και μέχρι 2 αναπληρωματικά μέλη.

“Όλοι οι παραπάνω είναι εξαιρετικοί startup επιχειρηματίες που με την πορεία και την δράση τους έχουν δείξει πως μπορούν να συνεισφέρουν στην επίτευξη του σκοπού της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων που είναι η προώθηση ενός νέου μοντέλου επιχειρηματικότητας καινοτομίας και ταχείας ανάπτυξης. Προσωπικά, είμαι πολύ υπερήφανος που τόσοι και τόσο καλοί επιχειρηματίες προσφέρουν ανιδιοτελώς τον χρόνο και την ενέργειά τους για τη βελτίωση του οικοσυστήματος. Το παράδειγμά τους πρέπει να το ακολουθήσουμε όλοι”, αναφέρει σε δήλωσή του ο απερχόμενος Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Τσίγκος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις