Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ασφάλεια στη Θάλασσα με το Safe Water Sports App

Δυστυχώς στην χώρα μας, με τα 13.676 χιλιόμετρα ακτογραμμής, συμβαίνουν κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 300 περιστατικά θανάτων στη θάλασσα, πολλά από τα οποία οφείλονται στην απουσία γνώσης βασικών κανόνων κολύμβησης, και κυκλοφοριακής συμπεριφοράς με σκάφος.

Σε αυτό ακριβώς τον χώρο δραστηριοποιείται η κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports, με στόχο την ασφάλεια όλων μας στις καλοκαιρινές αποδράσεις και τις θαλάσσιες δραστηριότητες.

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Safe Water Sports για Smartphones, αποκτούμε γνώση και πληροφορίες για οτιδήποτε έχει σχέση με τη θάλασσα και τις ακτές όπως: όλες τις νόμιμες επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ που λειτουργούν στην Ελλάδα, τις παραπάνω από 3.000 χαρτογραφημένες παραλίες με πανοραμικές φωτογραφίες και ενημερωτικά στοιχεία για τα χαρακτηριστικά τους αναφορικά με την ασφαλή κολύμβηση, το μήκος της παραλίας, αν είναι οργανωμένες, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, parking κλπ.

H WIND υποστηρίζει την κοινωνική εκστρατεία της Safe Water Sports με τη διανομή περισσότερων από 500.000 ενημερωτικών φυλλαδίων στις πύλες αναχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας.

Την ενημερωτική καμπάνια υποστηρίζουν επίσης ο Πρωταθλητής Κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, η Πρωταθλήτρια Στίβου Αναστασία Καρακατσάνη, η Fashion Blogger Όλγα Φαρμάκη κ.α που μιλούν για τις εμπειρίες τους, την επαφή τους με το νερό και τα θαλάσσια σπορ μέσα από τις προσωπικές τους αναρτήσεις στα Social Media.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις