Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Πλαίσιο next generation “άνοιξε” στην Αγία Παρασκευή

Η νέα φιλοσοφία των καταστημάτων της αλυσίδας Πλαίσιο παρουσιάστηκε χθες στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Αγία Παρασκευή. Η νέα φιλοσοφία των καταστημάτων δίνει μεγάλη έμφαση σε gadgets και αντικείμενα που ομορφαίνουν την καθημερινότητα και δίνουν πρακτικές λύσεις σε πολλά μικρά και μεγάλα προβλήματα. Παράλληλα το κατάστημα σαν γνήσιο Πλαίσιο, προσφέρει τις πιο επίκαιρες τεχνολογικές προτάσεις και λύσεις που θα εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη της τεχνολογίας.

Μιλώντας για το νέο κατάστημα, ο Κώστας Γεράρδος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, έκανε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία της αλυσίδας, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον εμπρησμό του εμβληματικού καταστήματος στην Στουρνάρη, το οποίο αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της εταιρείας.

DSC03417

Ο Κ. Γεράρδος στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετώπισε και εν μέρη συνεχίζει να αντιμετωπίζει η Ελληνική αγορά ενώ έκανε ειδική μνεία στους ανθρώπους της εταιρείας, οι οποίοι εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για αυτή και την έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών.

Οι πόρτες του νέου καταστήματος άνοιξαν επίσημα σήμερα το πρωί και στο τετραώροφο κτίριο των 2.260 τ.μ., οι επισκέπτες θα ζήσουν την νέα 360ο εμπειρία της εταιρείας. Με βάση αυτή τη λογική, διαμορφώθηκαν στο χώρο του καταστήματος 10 πρωτοποριακά “experience points” που το καθένα έχει να προσφέρει στο κοινό κάτι ξεχωριστό.

DSC03269

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού, να δοκιμάσουν τη νέα τους φωτογραφική μηχανή σε συνθήκες χρήσης, να πάρουν μέρος σε πολλά εκπαιδευτικά workshops για μεγάλους και παιδιά αλλά και να απασχοληθούν δημιουργικά στο ειδικά σχεδιασμένο Relax Point. Επίσης, θα μπορούν να “επισκεφθούν” τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας κάνοντας… ποδήλατο, να ανακαλύψουν μία νέα gaming εποχή μέσα από ένα εξελιγμένο Gaming Zone, αλλά και να πιλοτάρουν drones χωρίς καν να βγουν απ’ το κατάστημα.

DSC03283

Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής τους στο πλήρως ανανεωμένο χώρο service (“The Lab”) που βρίσκεται στον 2ο όροφο και να παρακολουθήσουν live την επισκευή της απολαμβάνοντας τον καφέ τους. Η νέα εμπειρία Πλαίσιο ξεκίνησε σήμερα με ένα 3ήμερο γεμάτο εκπλήξεις!

Τους επισκέπτες του νέου superstore θα περιμένουν 10 μοναδικά events με special καλεσμένους από το χώρο της τεχνολογίας και του lifestyle, ξεχωριστά workshops για όλες τις ηλικίες αλλά και περισσότερες από 100 απίθανες in-store προσφορές που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις