Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bind4.0: πρόγραμμα για Startups Industry 4.0 στην χώρα των Βάσκων!

Η Ισπανία αργά και συστηματικά έχει χτίσει και συνεχίζει να χτίζει ένα πραγματικό οικοσύστημα Startups το οποίο αποδίδει καρπούς. Αυτή τη στιγμή γύρω στα 200 προγράμματα επιτάχυνσης τρέχουν σε κάθε γωνιά της χώρας!

Ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα έχει ανοίξει για Startups που ασχολούνται με το λεγόμενο Industry 4.0 στους τομείς της βιομηχανικής παραγωγής, της ενέργειας και της υγείας και πιο συγκεκριμένα με τα: Internet Of Things, Cybersecurity, Robotics, Big Data Analytics, Τεχνητή Όραση, AR/VR και AI.

To ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η άμεση σύνδεσή του με μεγάλες εταιρείες που προσφέρουν τα βραβεία αλλά και συμβόλαια συνεργασίας για τις Startup που θα ξεχωρίσουν, ύψους 150.000 ευρώ.

Οι εταιρείες αυτές έχουν παρουσία στην Χώρα των Βάσκων και αντιλαμβανόμαστε τα οφέλη για την περιοχή και πόσο σημαντικά είναι για την περιφερειακή ανάπτυξη μια χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ, η προθεσμία λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα διαρκεί από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Μάιο του 2019.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις