Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Blendo συμμετέχει στο νέο πρόγραμμα συνεργατών της Stripe!

H ελληνική DataTech Startup Blendo είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που συμμετέχουν στο Stripe Partner Program.

H Blendo δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναλύσουν τα δεδομένα που υπάρχουν στις δικτυακές υποδομές τους και να αποκτούν κρίσιμες πληροφορίες και τάσεις για περαιτέρω χρήσεις στο marketing ή την εξυπηρέτηση πελατών για παράδειγμα. 

Η πλατφόρμα της Blendo κάνει την εξαγωγή αυτών των δεδομένων μια αρκετά εύκολη υπόθεση από τον εκάστοτε αναλυτή δεδομένων της εταιρείας και δεν χρειάζεται ο ειδικός προγραμματιστής, μειώνοντας κόστη και χρόνους.

Η συνεργασία της Blendo με την μεγάλη υπηρεσία ψηφιακών πληρωμών Stripe δίνει πρόσβαση στα δεδομένα πληρωμών των εμπόρων και μαζί κρίσιμες πληροφορίες και τάσεις οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιχειρηματικές αποφάσεις και αύξηση των πωλήσεων.

Η Blendo ιδρύθηκε το 2014 από τούς Κώστα Παρδάλη (τρίτος από αριστερά στην κεντρική φωτογραφία), Φώτη Ξενικουδάκη (πρώτος από αριστερά) και Γιώργο Ψιστάκη (δεύτερος από αριστερά) με διαφορετικό προϊόν το οποίο οριστικοποιήθηκε στο σημερινό μετά από τη μετάβαση στο Ισραήλ και το Elevator Fund Incubator.

To 2016 η Startup πήρε χρηματοδότηση 200.000 ευρώ από την Venture Friends και το IQbility, ακολούθησε άλλη μια από το IQbility τον περασμένο Μάρτιο και σήμερα παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη σε όλους τους δείκτες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις