Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ελληνική αποστολή στο DLD Innovation Festival 2018 στο Τελ Αβίβ

Πραγματοποιείται αυτές τις μέρες το DLD Innovation Festival 2018 στο Τελ Αβίβ και αυτή τη χρονιά υπάρχει μεγάλη ελληνική αποστολή.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας στο Ισραήλ και μια μοναδική ευκαιρία για γνωριμία και επαφή με το εξαιρετικά ανεπτυγμένο οικοσύστημα Startups του Ισραήλ.

Όπως και πέρυσι υπάρχουν δυο αποστολές, μια του ΕΒΕΑ και της Περιφέρειας Αττικής και μια της Πρεσβείας του  Ισραήλ στην Αθήνα με πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα επαφών, ειδικά στην αποστολή που διοργανώνει η Πρεσβεία.

Η αποστολή της Πρεσβείας του Ισραήλ αποτελείται από τις ακόλουθες οκτώ εταιρείες:

Geabit, η νικήτρια  του διαγωνισμού Israel at 70: Innovation at its Best 2018”. Οι δυο φοιτητές που αποτελούν την ομάδα ανέπτυξαν μια λύση τεχνητής νοημοσύνης με τεχνολογία αιχμής που βοηθά τους αγρότες να παράγουν ασφαλέστερες και υψηλότερης ποιότητας καλλιέργειες.

Η Chainproof, μια ομάδα του Egg, ξεχώρισε στα βραβεία του Startupper.gr, όντας η ομάδα με τις περισσότερες ψήφους από την κοινότητα του Startupper.gr, και έχει αναπτύξει ένα εργαλείο πιστοποίησης έργων τέχνης μέσω blockchain.

AJM Med-i-caps, έχει δημιουργήσει ένα χάπι που πραγματοποιεί κολονοσκόπηση, πήρε την πρώτη θέση στον στον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition 2018.

Innate Repair, η Startup που έχει βάλει στόχο να θεραπεύσει τον καρκίνο του εγκεφάλου και βγήκε δεύτερη στον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition 2018.

Τέλος, την αποστολή ολοκληρώνουν εκπρόσωποι των Delivery.gr, yDigital οι οποίες υποστηρίζονται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds, η Plexscape απο το Endeavor Greece και Nomada Honey Soda από το ελληνικό βραβείο επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, οι ομάδες που συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση DLD Tel Aviv Conference 2018 είναι οι εξής:

Dogs’ Voice, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία υποστηρίζει δεκάδες φιλοζωικά σωματεία και τα αδέσποτα ζώα φυσικά.

Eberus, μια retailtech πλατφόρμα η οποία παράγει μετατρέπει τα φυσικά προϊόντα σε ψηφιακά προϊόντα 3D.

Hook on Chic, μια πλατφόρμα ενοικίασης φορεμάτων.

HouseID, μια πλατφόρμα ανακάλυψης και αγοράς επίπλων και προϊόντων διακόσμησης.

Parity Platform, μια πλατφόρμα crowdfunding έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

ΑΓΩ, ενα σύστημα AR για την διάγνωση και θεραπεία ψυχικών ασθενειών και διαταραχών.

Διαβάστε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ την περυσινή μας κάλυψη του DLD Innovation Festival.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις