Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Ελβετική Beekeeper σηκώνει 13 εκατ. ευρώ απο Atomico, Endered και Samsung!

H Beekeeper ιδρύθηκε το 2012, έχει την έδρα της στην Ζυρίχη, έχει ταχεία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και μόλις έκλεισε μεγάλη χρηματοδότηση ανεβάζοντας το ποσό που έχει πάρει συνολικά στα 24 εκατ. ευρώ.

Η Beekeeper παρέχει μία εφαρμογή που επιτρέπει στα τμήματα HR των μεγάλων εταιρειών να προσφέρουν μία απρόσκοπτη και ενοποιημένη εμπειρία στο προσωπικό τους που δεν εργάζεται από το γραφείο.
Ειδικότερα, η εφαρμογή επιτρέπει στους εργαζόμενους να ανταλλάσσουν όλους τους τύπους αρχείων, να προγραμματίζουν τα meeting τους, τις άδειες, το πρόγραμμα εργασίας τους, ή να λαμβάνουν και να αρχειοθετούν τα δελτία πληρωμής τους, και όλα αυτά χωρίς να χρειάζονται emails ή εταιρικές συσκευές.
Όλα είναι προσβάσιμα εξ αποστάσεως και χωρίς υπολογιστή, μέσω ενός απλού και διαισθητικού mobile interface. Αρκετοί όμιλοι όπως η Domino’s Pizza, το αεροδρόμιο Heathrow και η Mandarin Oriental χρησιμοποιούν ήδη τις λύσεις Beekeeper σε περισσότερες από 130 χώρες.

Σε αυτόν τον γύρο συμμετείχε το μεγάλο ευρωπαικό VC, Atomico, η Samsung μέσω του Samsung Next και η Endered Capital Partners μεταξύ άλλων.

Σε ανακοίνωσή της η Endered δικαιολόγησε την επένδυσή της: “Συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της Beekeeper, η Edenred Capital Partners συνεχίζει να στηρίζει την αναζήτηση αποτελεσματικότητας στον επαγγελματικό κόσμο. Αντιμέτωπη με τις προκλήσεις που θέτουν οι νέες μορφές εργασίας, πέρα από την αμειβόμενη απασχόληση, αυτή η επένδυση θα επιτρέψει στην Edenred να επεκτείνει την εξειδίκευσή της στην επικοινωνία μεταξύ εταιριών, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων“.

H Samsung Next ανέφερε ότι γοητεύτηκε από την ιδρυτική ομάδα της BeeKeeper και ότι προφανώς θα ενσωματώσει τη λύση της στις υπηρεσίες που προσφέρει στις εταιρείες πελάτες της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις