Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Wind Vision: 10.000 συνδρομητές και πιο στενή σχέση με το Netflix!

Λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας Vodafone TV, η Wind προχώρησε σε αναβάθμιση της δικής της υπηρεσίας τηλεόρασης, Wind Vision, ανακοινώνοντας πιο στενές σχέσεις με το Netflix!

Σε αντίθεση με την Vodafone, η οποία προσφέρει την υπηρεσία τηλεόρασης σε οποιονδήποτε συνδρομητή, ανταγωνιζόμενη απευθείας  COSMOTE και NOVA, η Wind προσφέρει την Wind Vision αποκλειστικά στους συνδρομητές της.

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές, στελέχη της Netflix έδειξαν το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την υπηρεσία στην Ελλάδα από το 2016 οπότε και εμφανίστηκε, και ειδικά μετά την υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων, από τον Δεκέμβριο του 2017 και μετά. Δεν έγινε κάποια αναφορά στα στοιχεία πρόσβασης Netflix μέσω Wind Vision.

Στελέχη της Wind ανέφεραν ότι μέσα σε τρεις μήνες πάνω από 10.000 συνδρομητές της απολαμβάνουν την Wind Vision οι οποίοι παρακολούθησαν 4 εκατ. ώρες προγράμματος.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και νέες δυνατότητες και ευκολίες όπως η παρακολούθηση σε περισσότερες συσκευές, πληρωμή συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού Wind ενώ αυτή τη περίοδο τρέχουν αρκετά καλές προσφορές για απόκτηση της Wind Vision και Netflix με το πλήρες πακέτο να προσφέρεται με 15 ευρώ το μήνα και δωρεάν Netflix για έως 12 μήνες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις