Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Red Bull M.Ε.Ο. by ESL: Ελληνική παρουσία στον παγκόσμιο τελικό Esports Clash Royale!

Ο ελληνικός προκριματικός του Red Bull M.E.O. by ESL ολοκληρώθηκε στo Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο που οδηγεί στον παγκόσμιο τελικό.

Το παγκόσμιο mobile gaming τουρνουά του Clash Royale ήρθε στην Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε fans του γνωστού παιχνιδιού να διεκδικήσουν μια θέση στον παγκόσμιο τελικό που διοργανώνεται το Φεβρουάριο στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Το format του τουρνουά βασίστηκε στη λογική του best out of 5 με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή στην πλατφόρμα της ESL.

Στις 17 και 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο online προκριματικός με περισσότερες από 170 συμμετοχές, από όπου δυο καλύτεροι παίκτες πέρασαν στην τελική φάση του προκριματικού.

Σε συνεργασία με την Honor, διατέθηκαν οκτώ νέα κινητά Honor 8X που οι παίκτες χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια του προκριματικού. Τελικά, ο Άρης “iForg1ven” Γρύλλης, ένας εκ των 2 νικητών του online προκριματικού, έκανε την ανατροπή στην τελική ευθεία και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο με ένα εκπληκτικό σερί τριών νικών.

«Πιστεύω στον εαυτό μου και πηγαίνω στο Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull M.E.O. by ESL για να μπω μέσα στους top 10 του κόσμου και να κάνω την Ελλάδα περήφανη» δήλωσε ο 17χρονος “iForg1ven”, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τους καλύτερους παίχτες Clash Royale από 36 χώρες στον παγκόσμιο τελικό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις