Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Crowdhackathon CY Insurtech 2: 18-20 Ιανουαρίου 2019 στη Λευκωσία

Η KPMG Cyprus σε συνεργασία με την εταιρεία Crowdpolicy Open Innovation και με την υποστήριξη σημαντικών εταιρειών τεχνολογίας και φορέων του οικοσυστήματος, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τριήμερο crowdhackathon cy insurtech 2.

Το crowdhackathon cy insurtech 2 θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 και 20 Ιανουαρίου 2019 και έχει ως θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products – MVP) και την επιχειρησιακή καινοτομία στον τομέα της ασφάλισης.

O διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον ασφαλιστικό & χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, μαθητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία μέσα από τον κρίσιμο και σημαντικό κλάδο των ασφαλειών.

Θεματικές ενότητες

  • Εφαρμογές που έχουν στόχο την ανάπτυξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας μέσα από τον τομέα της ασφάλισης – Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και startups στον τομέα του Insurtech π.χ aggregators, p2p & on demand insurance, marketplaces.
  • Καινοτομία μέσα από τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών – Insurance innovation μέσα από την χρήση αναδυόμενων τεχνολογιών και τάσεων π.χ blockchain, crowdsourcing, chatbots, p2p insurance, Internet of things, εργαλεία big data analysis, API economy, robo advisors, open hardware, κ.α.
  • Εφαρμογές, διαδικασίες και μοντέλα συνεργασίας που βελτιώνουν τις υπηρεσίες και τις υποδομές των εταιρειών (insurtech & digital transformation).
  • Εφαρμογές που προωθούν την κοινωνική καινοτομία και αλληλεγγύη – Social innovation – Social solidarity.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις