Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

JUMP European Music Accelerator: Αιτήσεις έως 14 Ιανουαρίου για MusicTech Startups

Ο JUMP είναι ένας ευρωπαϊκός accelerator ο οποίος στήθηκε από ένα δίκτυο έξι αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ και συνεδρίων: MaMA, Un-Convention, MIL, Athens Music Week – European Music Day, Nouvelle Prague και Linecheck αλλά και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με στόχο την υποστήριξη των επαγγελματιών της μουσικής και των σχετικών Startups.

Το εννιάμηνο πρόγραμμα (Μάρτιος – Δεκέμβριος 2019) θα δεχτεί 10 με 20 συμμετέχοντες απ΄όλη την Ευρώπη και θα λειτουργεί τόσο εξ’ αποστάσεως όσο και σε events και workshops σε όλες τις πόλεις των βασικών συνεργατών, τα οποία είναι υποχρεωτικά για τους συμμετέχοντες. Ο Accelerator προσφέρει δωρεάν τις μετακινήσεις ενώ το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί γύρω από έναν μέντορα – καθοδηγητή.
Πέρα από τις δραστηρίοτητες του ίδιου του προγράμματος οι ομάδες θα συμμετέχουν με τις ιδέες τους σε μεγάλα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του 2019 θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2019 και μπορούν να γίνουν εδώ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις