Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η BMW i Ventures επένδυσε στην Tekion

Στην Tekion, έναν τεχνολογικό πάροχο που αναπτύσσει και προσφέρει μια εξαιρετικά σύγχρονη πλατφόρμα cloud που διατίθεται στον εν γένει τομέα της λιανικής της αυτοκινητοβιομηχανίας, επένδυσε η BMW i Ventures.

Η Telkion, που ιδρύθηκε το 2016, παρέχει μια πλατφόρμα ψηφιακής εμπειρίας εξυπηρέτησης (digital Service Experience – dSE), την μοναδική του είδους της end-to-end ψηφιακή τεχνολογία [που απευθύνεται τόσο στους τελικούς χρήστες-πελάτες όσο και στο προσωπικό των διασυνδεδεμένων εμπόρων της BMW.

Μέσω της dSE οι τελευταίοι επιχειρούν να συνδέσουν ολόκληρη την εμπειρία service, από τον προγραμματισμό του ραντεβού μέχρι την διαδικασία της πληρωμής και κάθε άλλο ενδιάμεσο στάδιο! Μάλιστα, μέσω του dSE, οι έμποροι και αντιπρόσωποι της BMW έχουν την δυνατότητα να διασφαλίσουν μια εξαιρετικά προσωποποιημένη όσο και ενιαία εμπειρία προς τους τελικούς χρήστες-πελάτες.

Από την πλευρά της, η Tekion αναμένεται να αξιοποιήσει τα κεφάλαια που θα επενδύσει η BMW i Ventures προκειμένου να επεκτείνει περαιτέρω την υποστήριξη των τομέων πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει να κινείται με ταχείς ρυθμούς αναφορικά με την προϊοντική καινοτομία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις