Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Europe Week Crete 2019 σε όλη την Κρήτη

Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) ανακοινώνει την διεξαγωγή του 4ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας – Startup Europe Week Crete τον Μάρτιο.

Η εκδήλωση του 2018 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από 1.000 συμμετέχοντες στις 4 πρωτεύουσες νομών της Κρήτης. Φέτος θα συμβεί το ίδιο με το πιο κάτω πρόγραμμα:

Λασίθι: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 – Κλείσε δωρεάν θέση εδώ.
Ηράκλειο: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 – Κλείσε δωρεάν θέση εδώ.
Ρέθυμνο: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 – Κλείσε δωρεάν θέση εδώ.
Χανιά: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 – Κλείσε δωρεάν θέση εδώ.
.
Φέτος, μεταξύ των συνέδρων θα είναι μεταξύ άλλων Επιφανείς Επιχειρηματίες, Κρητικοί που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό, Υπουργοί, Βουλευτές και Ευρωβουλευτές.
Ο σκοπός του Startup Europe Week είναι να προβάλει τις δράσεις που γίνονται παγκοσμίως αλλά και τοπικά εγχειρήματα που αναπτύσσονται ώστε να καλλιεργήσουν το έδαφος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους και startuppers.

To συνέδριο τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουν:

Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα – MAZINNOV, Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, StartUpGreece, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, EUROPE DIRECT Κρήτης, Γραφείο Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης
ΠΚ Χανία, ΠΚ Ρέθυμνο, Δήμος Χανίων, Δήμος Ηρακλείου, Δήμος Αγίου Νικολάου, Δήμος Ρεθύμνου,
Επιμελητήριο Χανίων, Επιμελητήριο Ρεθύμνου, Επιμελητήριο Ηράκλειου, Επιμελητήριο Λασιθίου,
Endeavour Greece, Πολυτεχνείο Κρήτης, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΤΕΙ Κρήτης, Praxis Network, ITE, Maich
InvestinGreece, StartupGreece.gov.gr, EXPORTERS ASSOCIATION OF CRETE, HaniaHotels Association.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 694 52 06 777.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις