Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Epixeiro.gr: “Business Tips κάθε Δευτέρα στο email σας”

Το epixeiro.gr ανακοίνωσε μια νέα δωρεάν ενημερωτική υπηρεσία, τα #mondaytips, μια σειρά 52 επιχειρηματικών συμβουλών που θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο και θα παραδίδονται κάθε δευτέρα στους ενδιαφερόμενους μέσω email.

Σε αυτές τις 52 εβδομάδες οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλές γύρω από θεματικές όπως το ανθρώπινο δυναμικό, το marketing, οι δημόσιες σχέσεις, η κοστολόγηση, οι πωλήσεις, το CSR, η ηγεσία, οι χρηματοδοτήσεις, τα επιχειρηματικά σχέδια, το coaching και πολλές ακόμα, από ειδικούς σε κάθε τομέα.

Οποιαδήποτε στιγμή και αν εγγραφεί κάποιος στη λίστα, θα λάβει το πρώτο tip, το οποίο θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα της σειράς. Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε στιγμή και αν εγγραφεί, θα λάβει και τα 52 tips, μέσα στις 52 εβδομάδες από την εγγραφή του, χωρίς να χάσει κανένα από τη σειρά.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Βαγγέλης Χαμπηλομάτης, ιδρυτής του epixeiro.gr, «στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν επιχειρηματικές συμβουλές, στο email τους, με την υπογραφή των καταξιωμένων συνεργατών μας και του epixeiro.gr. Τα #mondaytips αποτελούν ακόμη μια απόδειξη πως παραμένουμε αμετακίνητοι και αφοσιωμένοι στον στόχο μας: να φέρνουμε την επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο, με κάθε ευκαιρία».

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις