Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MyGalileoApp Competition: Το καλύτερο app κερδίζει 100.000 ευρώ!

Το European Global Navigation Satellite Systems Agency (GSA) είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη και διαχείριση του “ευρωπαϊκού GPS”, Galileo, και ανακοίνωσε τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό MyGalileoApp.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η παραγωγή εφαρμογών για smartphones οι οποίες θα χρησιμοποιούν το σύστημα πλοήγησης Galileo με στόχο την προβολή της βελτιωμένης απόδοσης και ακρίβειας που προσφέρει το σύστημα πλοήγησης.

Ο διαγωνισμός MyGalileoApp απευθύνεται σε developers, entrepreneurs, λάτρεις του διαστήματος και όχι μόνο, για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και τη δημιουργική τους σκέψη με έπαθλο 100.000 ευρώ!

Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι: Smart Navigation και Infotainment, AR, Games, Geo-Marketing, Fiteness, Sports, mHealth, Enterprise Applications, Social Networking, Drones, Mapping, Mobility, Agriculture, Aviation, Finance κ.α.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες θα λάβουν καθοδήγηση από τεχνικούς και επιχειρηματικούς ειδικούς για την προωθήσουν περαιτέρω την εφαρμογή τους στην αγορά.
Τέλος, ο διαγωνισμός θα χρησιμεύσει ως κόμβος δικτύωσης, δίνοντας τη δυνατότητα στους διαγωνιζόμενους να συζητήσουν ανοιχτά τις ιδέες τους με άλλους οργανισμούς και πιθανούς εργοδότες/συνεργάτες, αναδεικνύοντας παράλληλα το επαγγελματικό τους προφίλ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στο σχετικό webinar που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου ενώ αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις