Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Παπαστράτος: Νέα Γενική Διευθύντρια Ψηφιακών Μέσων

Στο πλαίσιο διεύρυνσης της διοικητικής της ομάδας και ως αποτέλεσμα του μεγάλου μετασχηματισμού της τα τελευταία δυο χρόνια, η Παπαστράτος καλωσορίζει στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ψηφιακών Μέσων τη Σοφία Γκουζιώτη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού και των τεχνολογικών λύσεων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η κ. Γκουζιώτη εργαζόταν ως Managing Director στην Isobar μέχρι τις αρχές του 2019, συμβάλλοντας στο να αναπτυχθεί η εταιρεία από ένα μικρό agency σε έναν πάροχο ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων, ο οποίος σήμερα αποτελείται από μια διεπιστημονική ομάδα 80 επαγγελματιών στα ψηφιακά μέσα. Νωρίτερα, είχε ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού πολλών εταιρειών, όπως της L’Oreal και της Vodafone, τόσο από την πλευρά του πελάτη, όσο και του agency.

Η Σοφία έρχεται με βαθιά γνώση των προκλήσεων και των τεχνολογικών εξελίξεων στο ψηφιακό οικοσύστημα. Σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή που επιχειρείται στην Παπαστράτος, πιστεύουμε ότι η φρέσκια ματιά της Σοφίας, και ο πελατοκεντρικός τρόπος σκέψης της θα συμβάλλουν καθοριστικά στους στόχους της επόμενης μέρας μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα“, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Χαρπαντίδης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις