Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Job Fair Athens 2019: Start Up Your Idea 28/3 στο Σεράφειο

Είσαι στην αρχή μιας επιχειρηματικής ιδέας; Προσπαθείς να ξεκινήσεις τα πρώτα σου βήματα στον κλάδο της επιχειρηματικότητας;

Τότε έλα στο 4ο Side Event του Job Fair Athens 2019 με θέμα “Start up your idea”. Είναι η ευκαιρία να μάθεις τα πάντα για τον επιχειρηματικό τομέα και να λύσεις τις απορίες σου σχετικά με το πώς η ιδέα σου θα γίνει πράξη και θα σε οδηγήσει στην ίδρυση μιας καινοτόμας start-up εταιρείας.

Το Side Event αποτελείται από μια σύντομη ομιλία, όπου η  Κατερίνα Πραματάρη θα παρουσιάσει τα βασικά για τις start-ups και οτιδήποτε σχετίζεται γύρω από αυτήν. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει πάνελ, το οποίο θα αποτελείται από τους Ελευθερία Ζούρου (DoctorAnytime), Σάββα Ζορτίκη (Viral Loops) και Δημήτρη Μόσχο (Mytracknet). Οι προσκεκλημένοι startuppers θα τεθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις γύρω από την εμπειρία τους, ώστε να δώσουν το έναυσμα στους νέους να ξεκινήσουν τη δική τους ιδέα και παράλληλα να τους συμβουλεύσουν κατάλληλα για τον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Άρα αν έχεις και εσύ κάποια ιδέα που θα ήθελες να κάνεις πράξη, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο και έχεις χαρακτήρα ονειροπόλου entrepreneur, μην χάνεις χρόνο. Το “Start up your Idea” θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο στις 28/3 και ώρα 17.30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα που θα βρεις εδώ.

Δημοσίευση τρίτων

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις