Η McDonald’s εξαγόρασε την ισραηλινή Dynamic Yield για να αυξήσει τις παραγγελίες!

Η McDonald’s εξαγόρασε την Dynamic Yield, μια πλατφόρμα εξατομίκευσης επιλογών χρηστών με AI για 300 εκατ. δολάρια.

Σε σχετική ανάρτηση ο διευθύνων σύμβουλος της Dynamic Yield, Liad Agmon, ανέφερε ότι η εταιρεία θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στον μετασχηματισμό της McDonald’s με ψηφιακή τεχνολογία ώστε να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η McDonald’s θα αναπτύξει την τεχνολογία της Dynamic Yield σε εξωτερικά και αυτοματοποιημένα συστήματα παραγγελιοληψίας, ειδικά σε αυτά με οθόνες, αλλά και στο app της εταιρείας. Η πλατφόρμα AI μαθαίνει από το προφίλ και τις επιλογές του χρήστη, εξατομικεύει τα προσφερόμενα μενού και αυτοματοποιεί τις επιλογές του χρήστη έτσι ώστε και να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο πελάτης αλλά και να παραγγείλει περισσότερα!

H Dynamic Yield ιδρύθηκε το 2011 στο Ισραήλ, μέχρι σήμερα έχει σηκώσει 83 εκατ. δολάρια  και έχει πάνω από 300 πελάτες σε έξι ηπείρους, σε τομείς όπως η λιανική αγορά, τα games, τα δάνεια, τα ταξίδια και οι εκδόσεις.

Εδώ και αρκετό καιρό η McDonald’s έχει ξεκινήσει μια διαδικασία ψηφιακής μεταμόρφωσης με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων  αλλά και τον εκσυγχρονισμό των καταστημάτων. Οι προσπάθειες φαίνεται να αποδίδουν μια και τα ειδικά κιόσκια αυτόματων παραγγελιών που υπάρχουν σε 15.000 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο έχουν κερδίσει την προτίμηση του κοινού μια και τα στοιχεία δείχνουν ότι και οι πελάτες και τα προτιμούν αλλά και κάνουν μεγαλύτερες σε αξία παραγγελίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις