Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

9o Open Coffee Heraklion στις 20 Απριλίου με σημαντικούς ομιλητές

Το 9o Open Coffee Heraklion έρχεται το Σάββατο 20 Απριλίου, στα κεντρικά της Παγκρήτιας Τράπεζας, Λ.Ικάρου.

Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 18:30 στις οποίες συμμετέχουν οι:

Βαγγέλης Αντωνιάδης, Co-Founder & CEO της Cytech,
Ευάγγελος Παππάς, Founder & CSO της RTsafe και o
Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director της Envolve.

H Cytech εδώ και σχεδόν 20 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του mobile λογισμικού για επιχειρήσεις. Η πορεία ανάπτυξης της μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ήταν ούτε γραμμική αλλά ούτε και εύκολη. Ήταν και είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα και διδακτική. Ο Βαγγέλης θα μιλήσει για τον ρόλο που έπαιξε η τεχνολογία ώστε η Cytech να εξελιχθεί και να μείνει ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο. Θα μιλήσει όμως και για το μέλλον και τους νέους τους στόχους, ως υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και για τον καθορισμό της στρατηγικής της εταιρείας.

H RTSafe είναι μία τεχνολογική εταιρεία ιατρικής, η οποία έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση διασφάλισης ποιότητας που ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια και την ακρίβεια της ακτινοθεραπείας για τον καρκίνο και άλλες ιατρικές παθήσεις. Συνδυάζει την τεχνογνωσία στην ιατρική φυσική με υψηλής ακρίβειας τεχνολογία 3D εκτύπωσης. Έτσι, οι ανατομικά ακριβείς εικόνες επιτρέπουν στους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να σχεδιάζουν πιο ακριβείς επεμβάσεις θεραπείας για κάθε ασθενή, κι επίσης βοηθούν τους καινοτόμους στην τεχνολογία ακτινοθεραπείας να τελειοποιούν τα προϊόντα τους. Επιτυγχάνεται έτσι αποτελεσματικότερη εξατομικευμένη θεραπεία και μείωση του κινδύνου για τον ασθενή. Ο Ευάγγελος θα μας μιλήσει για όλα αυτά, αλλά και για τη δημιουργία και την εξέλιξη της RTsafe.

O Αλέξανδρος είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του οργανισμού και την υλοποίηση της στρατηγικής παροχής υποστήριξης της startup κοινότητας στην Ελλάδα, μέσα από τρεις βασικούς άξονες: Εκπαίδευση, Πόροι & Βραβεία. Έχει βρεθεί ξανά στο Open Coffee Heraklion, παρουσιάζοντας το Envolve Award Greece. Αυτήν τη φορά έρχεται με έναν οδηγό επιβίωσης, καθώς η επιβίωση στο startup οικοσύστημα επιφυλάσσει δυσκολίες και εμπόδια. Ο Αλέξανδρος με το “Startup Survival Guide”, θα παρουσιάσει έναν “οδηγό επιβίωσης” για τα πρώτα βήματα στον κόσμο των startups. Μέσα από παραδείγματα θα δώσει συμβουλές για αυτά που πρέπει, αλλά και για αυτά που δεν πρέπει να κάνει (Dos & Don’ts) ένας νέος επιχειρηματίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάn, κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις