Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Orange δίνει έμφαση στην κυβερνοασφάλεια με δεύτερη μεγάλη εξαγορά

Η γαλλική πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Orange επένδυσε πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ και μας δείχνει την φιλοδοξία της να γίνει μεγάλος παίκτης στις υπηρεσίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι αποκτά το 100% της SecureLink με έδρα την Ολλανδία για 515 εκατ. ευρώ, λίγο παραπάνω από το διπλάσιο των συνολικών εσόδων του 2018, από την εταιρεία επενδύσεων Investcorp.

Η SecureLink είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παρόχους υπηρεσιών ψηφιακής ασφάλειας στην Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στις αγορές των σκανδιναβικών, βελγικών, ολλανδικών, γερμανικών και βρετανικών αγορών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003, έχει περισσότερους από 2.000 πελάτες με πολλές υπηρεσίες ψηφιακής ασφάλειας, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη 24/7 και μεταπωλεί μια σειρά λύσεων λογισμικού και υλικού ασφαλείας.

Νωρίτερα, η Orange εξαγόρασε τον ανεξάρτητο προμηθευτή υπηρεσιών ασφάλειας υπολογιστών SecureData του Ηνωμένου Βασιλείου – και τη θυγατρική της SensePost για συμβουλευτικές υπηρεσίες – για ένα μη ανακοινωθέν ποσό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις