Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Hertz “λανσάρει” συνδρομητική υπηρεσία ενοικίασης οχημάτων

Η Hertz, εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ξεκινάει πιλοτικά μια συνδρομητική υπηρεσία με το όνομα Hertz My Car.

Η υπηρεσία θα λειτουργήσει δοκιμαστικά στην Atlanta και το Austin του Texas, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, στο οποίο αναφέρεται ότι η μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία είναι «μια εναλλακτική στην παραδοσιακή ιδιοκτησία οχημάτων, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία γίνεται όλο και λιγότερο δημοφιλής σε αστικές περιοχές. Ο συνδρομητές θα πληρώνουν από 999 έως 1,399 δολάρια ανά μήνα, ανάλογα με το «πακέτο» που θα επιλέξουν».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πελάτες «θα έχουν πρόσβαση σε διάφορα μοντέλα, μέσω δύο συνδρομητικών βαθμίδων, και θα μπορούν να αλλάξουν όχημα δύο φορές κάθε μήνα». Η συνδρομή θα καλύπτει τη συντήρηση του οχήματος, την οδική βοήθεια και οποιαδήποτε βλάβη.

Ένας λόγος που η εταιρεία θέλει να δοκιμάσει αυτήν την υπηρεσία είναι ότι σύμφωνα με έρευνα της Cox Automotive, «40% των ερωτώμενων είπαν ότι παρότι η πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα είναι απαραίτητη, η αγορά οχήματος δεν είναι», προσθέτει το CNBC.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις